Waarom doneren?
Wij willen betekenisvol ontmoeten voor iedereen mogelijk maken. Arm of rijk, jong of oud, gezond of ziek. VNB is een goed doel en voor de continuïteit van ons werk zijn wij dan ook afhankelijk van jouw donatie. Met jouw donatie ondersteunen wij pelgrims die zorgbehoevend zijn en zorg op maat nodig hebben. Ook financieren wij pelgrims die zelf niet de middelen hebben om de kosten van een bedevaart te dragen. Geen enkele pelgrim zou om financiële redenen af moeten zien van een pelgrimsreis. Word jij donateur?

Doneer nu
“Ik ga zelf ieder jaar naar Lourdes. Lourdes vervult zo’n belangrijke en waardevolle rol in mijn leven. Naar Lourdes vertrekken jaarlijks honderden pelgrims die hulpbehoevend zijn en zorg op maat nodig hebben. Zij worden ondergebracht in een zorghotel en krijgen 24/7 de hulp die zij nodig hebben. Wanneer deze mensen al de kosten die dit met zich meebrengt zelf zouden moeten betalen zou een bedevaart voor hen onmogelijk zijn. Zijn zij niet juist degene die betekenisvol zouden moeten ontmoeten en even onbezorgd op reis zouden moeten kunnen? Met mijn maandelijkse donatie wil ik hen ondersteunen. Omdat ik hoop dat Lourdes dezelfde plek in hun hart vervult als zij bij mij heeft gedaan.”

Vast bedrag per maand of per jaar

Als donateur steun jij ons met een vast bedrag per maand of per jaar. Jij kunt ons al steunen vanaf € 1,- per maand. Afhankelijk van de hoogte van je donatie is jouw gift aftrekbaar van de belasting. Omdat wij blij zijn met jouw steun, maar ons in kunnen denken dat jij niet voor een langere periode aan een organisatie verbonden wilt zijn is jouw donateurschap per maand opzegbaar. Donateur worden? Klik hier. Wil jij VNB voor een periode van minimaal vijf jaar financieel ondersteunen? Overweeg dan een periodieke schenking. Een periodieke schenking is volledig aftrekbaar van de belasting.

Eenmalige donatie
Wil jij eenmalig een bedrag aan ons overmaken? Dat kan. Naast de maandelijkse en jaarlijkse donaties kun jij ook een eenmalige donatie aan ons doen. Eenmalige donatie doen? Klik hier.

Meer informatie?
Naast doneren en periodieke schenkingen kun jij VNB ook steunen door deel te nemen aan een van onze sponsorfietstochten of door ons op te nemen in jouw testament. Wil jij meer informatie over doneren? Mail naar info@vnb.nl of bel ons: 073 681 81 11.