VNB-dag
Jaarlijks organiseren wij voor pelgrims en vrijwilligers de VNB-dag. Op zaterdag 13 januari 2018 presenteren wij ons nieuwe reisaanbod en krijg jij meer informatie over organisaties die zich bezighouden met het geloof en pelgrimeren.

Datum
Zaterdag 13 januari 2018 in het theater De Flint in Amersfoort.

Programma
Wanneer het programma van 2018 definitief is zullen wij deze bekend maken. Benieuwd op wat voor manier wij invulling geven aan de VNB-dag? Het programma in 2017 was als volgt:

Plenaire programma
09.15 uur Koffie
10.00 uur Eucharistieviering
11.45 uur Lunch/Informatiemarkt
13.15 uur Einde Lunch

Middag programma Pelgrims
Sprekers met o.a.
    - Leo Fijen, Nederlands historicus en journalist
    - Hendro Munsterman, Theoloog en journalist
Informatiemarkt
Voorproefje Maria Passie van stichting Aquero

Programma Jongeren
Workshop Vloggen en Bloggen door Roderick Vönhogen
Workshop Bruisende Ideeën door Dick van Klaveren

Theater De Flint
Het theater is gelegen aan de Coninckstraat nr. 60 in Amersfoort. Alle ruimtes zijn volledig rolstoel toegankelijk en je kunt dan ook gerust met een rollator of een rolstoel komen. In de zalen zijn voldoende rolstoelgeschikte plaatsen beschikbaar. Heb jij extra voorzieningen nodig? Neem dan contact met VNB op.
Er is geen geldautomaat aanwezig in theater De Flint.

Lunch
De lunch krijg je van VNB aangeboden. Het bestaat uit een uitgebreid broodjesbuffet en een kopje soep. Daarnaast zijn er diverse koude dranken.

Voedselallergie
Indien je een voedselallergie hebt dan kun je dit bij jouw aanmelding opgeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat er voor jou een lunch bij een apart buffet te verkrijgen is.

Parkeren
Parkeergarage Flintplein ligt direct achter de Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van de Flint. Wij adviseren jou dan ook om op tijd te komen en kunnen helaas geen parkeerplaats garanderen. Parkeren is alleen toegestaan in de parkeergarage. Rondom het theater mogen geen auto's staan. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Openbaar vervoer

Het theater is bereikbaar vanaf het centraal station van Amersfoort. Neem vanaf hier buslijn 5 en stap uit bij halte ‘De Flint’. De Flint is eveneens te bereiken met de stadsbus - lijn 6 en 7 - of streekvervoer lijn 296. Je stapt dan uit bij halte Kamp en loopt via de Scheltussingel richting de Flint in ongeveer vijf minuten. Klik hier om je reis te plannen.