Inschrijving VNB-dag 2018 geopend!
toegevoegd op: vrijdag 3 november 2017
VNB-redacteur


Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Wil jij ‘betekenisvol ontmoeten’ beleven? Wil jij vooruitblikken naar reisbestemmingen uit het katholieke geloof? Naar bedevaartbestemmingen binnen- en buiten Europa? Wil jij oude bekenden opnieuw ontmoeten en nieuwe warme vriendschappen opbouwen? Meld je nu aan en kom naar de VNB-dag in theater de Flint in Amersfoort en laat je inspireren en verwonderen.

MELD JE HIER AAN ALS PELGRIM

MELD JE HIER AAN ALS VRIJWILLIGER

Oud en nieuw
De VNB-dag start met het vieren van de Eucharistie waarin kardinaal Eijk zal voorgaan. Daarna blikken we kort terug op de pelgrimsreizen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en nemen wij jou mee naar reizen die aankomend jaar op de planning staan. Wat denk je van de bedevaart van het Aartsbisdom naar Lourdes? De bedevaart van het bisdom Haarlem-Amsterdam naar Assisi? Of de Nederlandse dag die in 2018 voor het eerst in Israël wordt gevierd? Tijdens de lunch en tijdens de borrel is er volop gelegenheid om ”betekenisvol te ontmoeten”. We sluiten de middag samen met pelgrims en vrijwilligers op een bijzondere manier af.

Primeur: avondprogramma Mariapassie en groepsarrangementen
Voor het eerst is er voor bezoekers de gelegenheid om deel te nemen aan een adembenemend en hartverwarmend avondprogramma. Tegen gereduceerd tarief dineer je in het sfeervolle restaurant van theater de Flint om vervolgens te kunnen genieten van de voorstelling ‘de Mariapassie’ van Aquero. In deze voorstelling worden hedendaagse muziek en zang samengebracht met het verhaal over het leven van Maria. De kosten voor het diner bedragen hierbij € 25,00 en de kosten voor tickets voor de Mariapassie bedragen slechts € 10,00 per stuk. Zowel het diner als de voorstelling kun je boeken via de website van de Mariapassie: klik hier.

Lijkt het jou leuk om met een groep of met je parochie naar de VNB-dag te gaan? Voor groepen boven de 20 personen zijn er mogelijkheden voor een groepsarrangement incl. vervoer. Meer informatie? Stuur een email naar Annebelle Mandemaker en zij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.