Nieuwsbrief 2 november 2017
toegevoegd op: donderdag 2 november 2017
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 2 november 2017
Kom jij ' betekenisvol ontmoeten' beleven?

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Wil jij 'betekenisvol ontmoeten' beleven? Wil jij vooruitblikken op ons reisaanbod voor aankomend jaar? Wil jij oude bekenden opnieuw ontmoeten en warme vriendschappen opbouwen? Kom dan naar de VNB-dag op zaterdag 13 januari in Theater de Flint in Amersfoort en laat je inspireren en verwonderen. 

 

Direct inschrijven? Dat kan! Schrijf je hier gratis in voor de VNB-dag 2018

Veelbelovend programma VNB-dag 2018
 

De VNB-dag 2018 is op zaterdag 13 januari in Theater de Flint in Amersfoort. De inschrijving voor de dag is vandaag officieel geopend. Zowel pelgrims als vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor de dag die een veelbelovend programma heeft. De dag start met het vieren van de Eucharistie, waarin kardinaal Eijck zal voorgaan. Daarna blikken we kort terug op de pelgrimsreizen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en nemen we jou middels een reisinformatiemarkt en een presentatie naar de reizen die aankomend jaar op de planning staan. Wat denk je van de bedevaart van het Aartsbisdom naar Lourdes? De bedevaart van het bisdom Haarlem-Amsterdam naar Assisi? Of de Nederlandse dag die voor het eerst in Israël wordt gevierd? Tijdens de lunch en borrel is er volop gelegenheid om ' betekenisvol te ontmoeten'. We sluiten de middag met alle aanwezigen op een bijzondere manier af. Benieuwd naar het hele programma?

Lees meer. 


Avondprogramma in samenwerking met Aquero: diner en Mariapassie
 

Voor het eerst is er voor bezoekers van de VNB-dag de gelegenheid om deel te nemen aan een adembenemend en hartverwarmend avondprogramma dat in samenwerking met Aquero tot stand is gekomen. Tegen een gereduceerd tarief dineer je in het sfeervolle restaurant van Theater de Flint om vervolgens te kunnen genieten van de voorstelling 'de Mariapassie' van Aquero. In deze voorstelling worden hedendaagse muziek en zang samengebracht met het verhaal over het leven van Maria. De kosten voor het diner bedragen hierbij 25 euro en de kosten voor tickets van de Mariapassie bedragen 10 euro per stuk. Wil jij je opgeven voor het diner of de voorstelling?

Lees meer

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl