Nieuwsbrief 10 mei 2018
toegevoegd op: donderdag 10 mei 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 10 mei 2018
Zomer in Lourdes

Krijg jij ook zo de zomerkriebels van dit mooie weer? Wij wel. Wij kunnen dan ook niet wachten op aankomende zomer... dan gaan wij zomer vieren in Lourdes. Oud, jong, avontuurlijk, sportief, ziek, gezond, alleen of met de hele familie? De zomer vieren in Lourdes, dat is voor iedereen!

"Iedereen is gelijk en dat is mooi om te zien"
Interview Dianne van Klink, (zorg)hotelleider kinderen en jongerenbedevaart
 

Dianne van Klink is 56 jaar en doet al jaren vrijwilligerswerk voor VNB. Aankomend jaar gaat ze voor de tweede keer mee als hotelleider met de kinderen en jongerenbedevaart. Onze VNB-verslaggever sprak haar over de reis van aankomend jaar en haar ervaringen van de afgelopen jaren. Dianne: "Het contact van kinderen en jongeren onderling is zo puur. (…). Gezonde kinderen gaan tijdens de reis samen met bijvoorbeeld gehandicapte kinderen. Dit gaat vanzelf. Het is voor de kinderen bijna vreemd om niet met elkaar om te gaan. Je voelt dat ze allemaal gelijk zijn en dat is ontzettend mooi om te zien.” Lees meer

Zomer in Lourdes: voor ieder wat wils onder de Franse zon
Reisaanbod Lourdes zomer 2018
 

Lourdes is veel meer dan alleen maar de plek waar de hemel de aarde raakt... Het is meer dan alleen bezinnen... In de omgeving van Lourdes kun je onwijs mooie routes hiken. Je kunt raften op de Gave. Je kunt de grotten bezoeken. Je kunt genieten van lokale Franse specialiteiten in een van de omliggende bergdorpjes met authentieke restaurantjes. Kortom: Lourdes en haar omgeving is meer dan de moeite waard om eens naartoe te gaan op zomervakantie. Genieten aan het zwembad van de camping of juist genieten van de luxe van een hotel? Aan jou de keuze. Een ding is zeker: jong of oud? Op zoek naar bezinning of juist naar avontuur? Er is voor ieder wat wils onder de Franse zon.  

 

21 juli 2018: 8-daagse belevingsreis Young Travellers LO1891

21 juli 2018: 8-daagse kinderen/jongerenbedevaart LO1892

21 juli 2018: 8-daagse low-budget bedevaart LO1850

23 juli 2018: 6-daagse kampeerbedevaart Lourdes LO1890

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl