Nieuwsbrief 26 april 2018
toegevoegd op: donderdag 26 april 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 26 april 2018
Maand van de belevingsreizen: sponsorfietstocht

Al jaren organiseert VNB sponsorfietstochten naar de meest schitterende en betekenisvolle plekken in Europa. Het doel? Genieten van de schitterende reis, je grenzen verleggen en geld inzamelen. Geld dat wordt gebruikt ter ondersteuning van mensen die minder draagkrachtig zijn. Geld dat wordt gebruikt ter ondersteuning van mensen die niet meer kunnen fietsen maar die nog wel een betekenisvolle reis willen maken. Stap op de fiets en ga mee naar Rome, Lourdes of Santiago of doe onze eerste bestemming buiten Europa aan: het Heilig Land. In deze nieuwsbrief vertellen wij jou alles over ons aanbod aan fietsreizen die staan gepland voor 2018. Ook heeft onze VNB-redacteur een gesprek met oud-deelnemer Lot Hermans. Lot: "Deze ervaringen moet je meemaken, gevoeld hebben. Het is niet in woorden uit te drukken."

"Deze ervaring moet je meemaken... voelen..."
Interview Lot Hermans, (oud)deelnemer sponsorfietstocht 
 

Lot Hermans is fervent Lourdes-ganger en is in de afgelopen jaren meerdere malen mee geweest op sponsorfietstocht naar o.a. Lourdes, Santiago en Fatima. Lot: "Dit jaar fiets ik voor de eerste keer naar Rome. Ik ben benieuwd wat het gaat worden, maar zeker is dat we wederom een mooie sponsorfietstocht hebben met bijzondere ontmoetingen en bijzondere momenten." Onze VNB-redacteur sprak Lot over zijn liefde voor fietsen en de sponsorfietstochten. Lot: "Deze ervaringen moet je meemaken, gevoeld hebben. Het is niet in woorden uit te drukken." Lees meer. 

Op de fiets je grenzen verleggen
Reizen 2018
 

Geld inzamelen voor het goede doel is niets nieuws. Toch blijft fietsen ter ondersteuning voor zieke of minder draagkrachtige pelgrims een van de meest betekenisvolle dingen die je als pelgrim kan doen. Sinds 2012 organiseert VNB sponsorfietstochten naar Lourdes. Later werden Rome, Santiago en Fatima ook aan het reisaanbod toegevoegd. Dit jaar staat voor het eerst een tocht door het Heilig Land op de planning. Ruud Fokker, directeur/bestuurder VNB en fietsliefhebber: "Een bestemming die iedere pelgrim die van fietsen én pelgrimeren houdt een keer bezocht moet hebben!". Stap op de pedalen en ga mee op weg naar: 

 

NL1801 1-daagse belevingsreis Vught (mei)
KE1880 2-daagse bevelingsreis Kevelaer (juni)
BA1880 2-daagse belevingsreis Banneux (juni)
HL1880 14-daagse belevingsreis Lourdes (juli)
HS1880 24-daagse belevingsreis Santiago (juli)
LS1880 13-daagse belevingsreis Lourdes - Santiago (juli)
RO1880 21-daagse belevingsreis Rome (augustus) 
IS1880 11-daagse belevingsreis Heilig Land (november)

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl