Wil jij nog naar Lourdes? beperkte beschikbaarheid
toegevoegd op: woensdag 4 juli 2018
VNB-redacteur


In september naar Lourdes? Nog enkele plekken beschikbaar.
In september en begin oktober organiseren wij verschillende reizen naar Lourdes. Per vliegtuig, met de bus of met de VNB-Lance. Iedere pelgrim kan op de manier die bij hem of haar past naar Lourdes reizen. Wil jij dit jaar mee nog mee op bedevaart naar Lourdes? Op enkele reizen is nog beperkte beschikbaarheid. Grijp de kans en schrijf je snel in.

Gedurende de maanden september en oktober organiseert VNB in totaal elf reizen naar Lourdes. Naast vier vliegbedevaarten is er o.a. ruimte voor twee VNB-Lances en drie busreizen. Dankzij een grote hoeveelheid boekingen in de afgelopen weken zijn alle reismogelijkheden in oktober en twee van de drie vliegreizen in september volgeboekt. Ook de busreizen die gepland staan in september beginnen inmiddels behoorlijk vol te lopen.

Beschikbaarheid
Overweeg jij om naar Lourdes te gaan en wil je graag boeken? Dan kun jij je nog inschrijven voor een van de volgende reizen

14-09-2018     VNB-Lance     9-daagse bedevaart Lourdes     LO1814
14-09-2018     Bus                 9-daagse bedevaart Lourdes     LO1841
21-09-2019     Vliegtuig        6-daagse bedevaart Lourdes     LO1872
29-09-2019     Bus                 9-daagse bedevaart Lourdes     LO1844
29-09-2019     VNB-Lance     9-daagse bedevaart Lourdes     LO1815

Lourdes
Het is in Lourdes aan de oevers van de Gave dat Maria achttien keer aan molenaarsdochter Bernadette Soubirous verscheen. De Dame verzocht Bernadette om een kapel te laten bouwen en sindsdien bezoeken jaarlijks miljoenen mensen de Franse bedevaartplaats in de Pyreneeën. Onder het toeziend oog van Maria bezoeken ieder haar vanuit VNB duizenden mensen met hun eigen verhaal en met hun eigen rugzak Lourdes. Lourdes is voor hen meer dan alleen maar de plek waar de hemel de aarde raakt. Door gezamenlijk als groep de bedevaart te maken, verhalen te delen en samen te zijn veranderen mensen gedurende de pelgrimage. Naast zorgen is er weer plaats voor een lach, ogen beginnen weer te stralen. De bijzondere en betekenisvolle plek, het samenzijn, de gesprekken en ervaringen die gedurende de bedevaart gedeeld worden, veranderen iedereen. Lourdes voelt als thuiskomen.