Nieuwsbrief 5 juli 2018
toegevoegd op: donderdag 5 juli 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 5 juli 2018
Dit jaar nog op reis naar Lourdes?!

In september en oktober organiseren we vanuit VNB verschillende reizen naar Lourdes. Per vliegtuig, met de bus of met de VNB-Lance. Iedere pelgrim kan op de manier die bij hem of haar past naar Lourdes reizen. Wil jij dit jaar nog mee op bedevaart naar Lourdes? Dan heb je nog een beperkt aantal mogelijkheden. In deze nieuwsbrief nemen wij jou mee in ons actuele reisaanbod. Daarnaast praten we met Ans Captijn die ook deze september weer een reis naar Lourdes op de planning heeft staan. Ans: "Je ziet dat Lourdes mensen goed doet". 

"Lourdes heeft mij dierbare herinneringen gegeven"
Interview Ans Captijn
 

Ans Captijn gaat al sinds 1966 naar Lourdes. Dit doet zij al ruim 50 jaar als hotelleider. Lourdes is een rode draad in het leven van Ans. Onze VNB-redacteur sprak Ans over ‘haar’ Lourdes. Ans: “In 1954 is mijn vader, die invalide was, met het Rode Kruis naar Lourdes geweest. Toen hij eenmaal thuis was en was bijgekomen van de reis zei hij: “Als ik terug kan, dan zou ik het zo doen.” In 1966 ging Ans voor het eerst mee als verpleegkundige. Ans: “Ik werd meegevraagd om mensen te begeleiden als verpleegkundige. Het was mijn eerste Lourdeservaring en het maakte zo’n ontzettende indruk: wat voor rol Lourdes, het maken van een gezamenlijke reis, voor mensen kan betekenen.” Lees meer.  

In september naar Lourdes? Nog enkele plekken beschikbaar!
Beschikbaar reisaanbod Lourdes 2018
 

Gedurende de maanden september en oktober organiseert VNB in totaal elf reizen naar Lourdes. Naast vier vliegbedevaarten is er o.a. ruimte voor twee VNB-Lances en drie busreizen. Dankzij een grote hoeveelheid boekingen in de afgelopen weken, zijn alle reismogelijkheden in oktober en twee van de drie vliegreizen in september al volgeboekt. Overweeg jij om naar Lourdes te gaan en wil je graag boeken? Dan kun jij je nog inschrijven voor een van de volgende reizen:

 

Last minute call: mis deze kans niet!
6-daagse inspiratiereis voor zangers naar Rome
 

Heb jij altijd al eens in Rome willen zingen? Dan is dit je kans! Vorm samen met andere pelgrims een koor en zing op verschillende schitterende locaties in Rome zoals de Sint-Pieter en de Friezenkerk. Van Laudate Doominum van Taizé tot Ave Verum van Mozart: onder leiding van dirigente Sonja Roskamp wordt op ieder moment en op iedere locatie een prachtig gezang ingezet. Naast het onvergetelijke bezoek aan de Eeuwige Stad zijn er twee verzorgde voorbereidingsdagen ter repetitie van de gezangen. Meer weten over deze reis of je opgeven? Lees meer. 

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl