Inspiratiemiddag met Schumacher en Rentmeester
toegevoegd op: vrijdag 12 oktober 2018
VNB_redacteur Inspiratiemiddag met Huub Schumacher en Bas Rentmeester
Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk

€ 10,-
2018-11-17
15.00 uur

Iedere dag even dat mobieltje voor 5 minuten uit de hand leggen…


Veel mensen leven op de toppen van hun kunnen, en zijn druk in de weer met sociale media en mobiele telefoon. Maar daarnaast hunkert men naar spiritualiteit.
De bekende auteurs Huub Schumacher en Bas Rentmeester bedachten een remedie: ze schreven voor iedere dag overdenkingsteksten die diepgang hebben en tevens luchtig zijn.
Iedere dag één bladzijde, één rozijn. Een beetje verdieping, voedsel voor de geest, inspiratie…. Deze zijn gebundeld in hun nieuwe boek:

Elke dag één rozijn. Voedsel voor de geest


Op zaterdag 17 november komen de auteurs naar de Abdij van Berne en verzorgen zij een inspiratiemiddag met als basis hun nieuwe boek.
Daarbij zullen ook Ds Hans Bouma en Erik Borgman, hoogleraar publieke theologie aan de Tilburg University, het woord voeren.
Gerard Dierick (hobo) en Mariëlle Polman (dwarsfluit) zullen de middag muzikaal opluisteren. U bent van harte welkom bij deze inspiratiemiddag!

Datum: Zaterdag 17 november
Plaats: Abdij van Berne, abdijstraat 49 5473 AC Heeswijk
Aanvang: 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur)
Entree: De entree bedraagt € 10,- (incl. consumptie).
Wij verzoeken u plaatsen te reserveren per e-mail op activiteiten@bernemedia.com.
Aanmelding is definitief na ontvangst van betaling van € 10,- p.p. op NL19 INGB 0000 825536 t.n.v. Boekhandel Berne onder vermelding van Inspiratiemiddag 17/11 – Elke dag één rozijn.