Vacature medewerker Touroperating en Communicatie
toegevoegd op: dinsdag 13 november 2018
VNB-redacteur

 

Vacature medewerker Touroperating en Communicatie
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker Touroperating en Communicatie. In de functie van medewerker Touroperating ben je rechtstreeks betrokken bij de inkoop en uitvoering van de reizen, alsook ticketing. Als medewerker Communicatie ben je verantwoordelijk voor de communicatie van onze reizen en van nieuws voor onze pelgrims en vrijwilligers via de o.a. de website, social media kanalen en de nieuwsbrief. Ook help je ons beter vindbaar te maken op internet door o.a. Google AdWords. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal interne communicatieprocessen zoals het opstellen van de juiste reisinformatie.

Wat verwachten wij van jou
• Dat je minimaal over een afgeronde HBO opleiding beschikt gericht op Toerisme.
• Dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
• Dat je ervaring hebt met een GDR, bij voorkeur met Amadeus.
• Dat je kennis hebt van de AVG-wetgeving.
• Dat je flexibel bent, goed kunt multitasken en een juiste prioritering kunt aanbrengen in je werkzaamheden.
• Dat je goed zelfstandig kunt werken en eigen initiatief neemt.
• Dat je goede sociale vaardigheden hebt.


Wat biedt VNB
• Samenwerken in een klein team van medewerkers en een groot team vrijwilligers.
• Gemiddeld één keer per jaar een reis naar het buitenland begeleiden.
• Een marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het gaat om een functie van 40 uur per week. Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.

VNB
VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppenĀ­conferentie en organiseert sinds 1883 bedevaarten naar Lourdes. Sinds 1948 organiseren wij reizen naar andere bestemmingen die een belangrijke rol in het katholieke geloof vervullen of hebben vervuld. Wij hebben dus ruim 130 jaar ervaring in het begeleiden van pelgrims; een garantie voor een betrouwbare service. VNB is een stichting en een non-profit organisatie. Dit betekent dat er geen winst gemaakt hoeft te worden. De reissom die de pelgrim betaalt is onze inkomstenbron; deze reissom is gebaseerd op de werkelijke kosten van een bedevaart. In het programma van onze bedevaarten zijn alle aspecten inbegrepen: vervoer, per hotel een eigen reisleider, Nederlandse vieringen, hulpmiddelen zoals rolstoelen, medische begeleiding en indien gewenst zorg ter plaatse. Onze pelgrims gaan compleet verzorgd op reis en komen na hun boeking dus ook niet meer voor onaangename verrassingen te staan. Om reizen naar pelgrimsoorden mogelijk te maken voor minder draagkrachtige pelgrims worden fondsen geworven om deze pelgrims te ondersteunen.

Contact
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan voor 1 december 2018 een e-mail met jouw motivatie en CV naar Emke de Bruijn (emke.debruijn@vnb.nl).

Open hier de vacature in PDF.