Benefietconcert Blauwe Zusters: Totus Tuus, Maria

toegevoegd op: zondag 26 november 2017

 

Op zondag 26 november geven de Blauwe Zusters een benefietconcert in het Sint-Janscentrum in 's-Hertogenbosch. Het concert staat in het teken van de afsluiting van het kerkelijk jaar dat in het teken stond van het Jubileum 100 jaar Fatima. "De boodschap van Onze Lieve Vrouw van Fatima heeft grote waarde voor de mensheid", aldus de zusters.  

 

Programma
Het programma voor de dag is als volgt:

15.00 uur     Ontvangst in het Sint-Janscentrum
15.30 uur     Aanvang concert
16.30 uur     Einde concert en vertrek naar de Sint-Janskathedraal (op loopafstand Sint-Janscentrum)
16.45 uur     Gezongen vespers in de Sint-Janskathedraal
17.30 uur     Gezellig samenzijn in het Sint-Janscentrum

Overige informatie
Het concert is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor kinderen is er ten tijde van het concert een eigen programma bestaande uit bloemschikken, koken, zingen of gezelschapsspellen. Eventuele giften en de boekentafel van de Blauwe Zusters zullen worden aangewend voor de uitbreiding van het noviciaatshuis in Brazilië. Vanuit Heiloo, Den Haag en Limburg zullen er bussen rijden naar het Sint-Janscentrum. Mocht je hier gebruik van willen maken dan dien je dit bij je aanmelding aan te geven.

Aanmelden
Aanmelden voor het concert, kinderprogramma en busvervoer kan door een mail te sturen naar concert@ssvmne.org of door telefonisch contact op te nemen met Zr. Mae de Deus via 06 31065218 of Truus Verheijen via 06 21238652.