Vertrek sponsorfietstocht vanuit Vught

toegevoegd op: zaterdag 26 mei 2018


Op zaterdag 26 mei zal vanuit Vught om 10:00 uur de sponsorfietstocht vertrekken. Twee vrijwilligers van VNB hebben deze sponsorfietstocht opgezet voor Visio de Vlasborch uit Vught. Het doel is om vijftien mensen met een visuele beperking, inclusief professionele zorgvrijwilligers uit De Vlasborch, mee te nemen op vliegbedevaart naar Lourdes.

Kom in actie! 
Het sponsorgeld dat nodig is om de reis mogelijk te maken wordt op twee manieren ingezameld:

  • Doneren: mensen kunnen een bedrag rechtstreeks doneren via onze speciale VDA pagina. Het gedoneerde geld wordt uitsluitend gebruikt voor de financiering van deze reis. Doneren of meer informatie? Klik hier.
  • Sponsorfietstocht: ben jij sportief en wil jij fietsen voor deze sponsoractie? Neem dan deel aan onze 1-daagse sponsorfietstocht vanuit Vught. Deelnemers aan de sponsorfietstocht fietsen een totale afstand van 50 kilometer en doen hierbij onder andere Oisterwijk aan. Tijdens deze dag nemen 25 mensen met een visuele beperking deel aan de sponsorfietstocht. Zij fietsen de tocht op een tandem onder professionele begeleiding. €20,00 van het inschrijfgeld voor de sponsorfietstocht gaat rechtstreeks naar de donateursactie en wordt uitsluitend gebruikt voor de financiering van deze reis. Opgeven voor de sponsorfietstocht of meer informatie? Klik hier.

Bekijk hier het filmpje van Visio:

Datum
Zaterdag 26 mei

Plaats
Vught