Hoeveel VNB-keycords liggen er bij jou op de plank
toegevoegd op: donderdag 30 november 2017
VNB-redacteur


Op 13 januari is het zover: de VNB-dag. Wij kijken er ontzettend naar uit en zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen:

  • Interessante sprekers: check
  • Een overweldigend reisaanbod op de reisinformatiemarkt: check
  • Leuke en inspirerende stands op de informatiemarkt: check
  • Avondvullend programma: check

Een van de enige dingen die wij nog moeten regelen zijn nieuwe keycords voor tijdens de VNB-dag. Nu trokken wij een aantal bureaulades open bij ons op kantoor en kwamen wij al op een totaal aantal keycords en naambadges van 17. Deze 17 keycords en naambadges zijn het totaal aantal wat onze projectleiders tijdens hun reizen van afgelopen jaar hebben verzameld. 17 keycords en naambadges die eenmalig zijn gebruikt en die normaliter in de bureaulade zouden blijven liggen. Hoeveel heb jij er thuis?

Hergebruiken
Omdat wij het belangrijk vinden om zo min mogelijk geld uit te geven aan overbodige zaken en wij duurzaam ondernemen en duurzame consumptie willen stimuleren, willen wij alle keycords en naambadges die wij op bureau en die jullie thuis hebben opgespaard hergebruiken.

Neem het mee!
Heb jij thuis ook al een keycord en een naambadge? Neem deze mee naar de VNB-dag, gebruik deze opnieuw, zo hoeven wij geen nieuw keycord voor jou aan te schaffen en geen nieuwe naambadge te maken. Heb jij er meerdere keycords, zijn deze in nieuwstaat en wil jij deze graag teruggeven? Neem ze mee naar de VNB-dag en lever deze bij het in ontvangst nemen van je badge in. Dan maken wij iemand anders blij met een keycord wat normaliter niet meer gebruikt zou worden.

Doe jij mee?