Nieuwe reizen WJD Panama
toegevoegd op: vrijdag 23 maart 2018
VNB-redacteur


Er zijn drie nieuwe reizen naar de Wereldjongerendagen 2019 in Panama aan het reisaanbod toegevoegd.

Kort en lang
Naast de ‘korte’ reis naar de WJD waarbij de deelnemers uitsluitend de Days of the Diocese en het WJD programma in Panama volgen zijn er nu ook uitgebreidere reisvarianten. In navolging op de 14-daagse ‘korte’ variant is er nu ook een uitgebreidere variant. Deelnemers hebben bij deze reis voorafgaand aan de Days of the Diocese en na afloop van de WJD in Panama een aanvullend programma. Onder begeleiding zien zij meer van Panama.

Op eigen houtje
Voor mensen die naast de Days of the Diocese en de WJD Panama liever op eigen houtje ontdekken is ook een reis aan het aanbod toegevoegd. Na afloop van alle festiviteiten kunnen zij een week lang Panama op eigen gelegenheid ontdekken. Geen plaats die men bezoekt, geen hotel of restaurant is vastgelegd. Het enige wat vaststaat is de datum van de dag waarop jij terug vliegt naar Nederland.

Mexico-stad
Naast deze uitgebreidere varianten wordt in de derde reis, naast de Days of the Diocese en de WJD Panama, OLV van Guadalupe bezocht. OLV van Guadalupe ligt in Mexico-stad en is het grootste bedevaartoord ter wereld. De reis is volledig begeleid en verzorgd. 

Meer weten over deze reizen, de reisdata en de kosten? Klik hieronder.