Bedevaart Lourdes LO1962- dag 6

zondag 12 mei 2019 | Rianne Boxtel

Al vroeg in de ochtend ging de wekker, vandaag is het de dag om weer naar huis te gaan. Maar voor het zover was lag er nog een drukke ochtend voor ons.

Nadat alle laatste spullen in de koffers waren gepakt, de kamers voor de laatste keer nagekeken waren op achtergebleven eigendommen werden de koffers in de lobby gezet. Een heerlijk ontbijt liet ons smaken want wat we in het vliegtuig zouden krijgen was nog een verrassing.

Om 09.00 uur stond de zendingsviering op het programma, deze was verplaatst van de Rosaire naar de Bernadette kerk, iets wat vele pelgrims erg jammer vonden.
Het was een mooi viering waarin werd terug gekeken op mooie en betekenisvolle dagen in Lourdes.

Na de viering allemaal terug naar het hotel, gauw een kop koffie en al snel stond de bus voor die ons naar het vliegveld bracht. Uitstappen, inchecken, wachten, boarden en om 14.30 uur gingen we de lucht in. Na een goede vlucht met een broodje en wat te drinken kwamen we aan op Maastricht Airport.

Iedereen nam afscheid van elkaar en zocht zijn/haar bus op om terug gebracht te worden naar de opstap plaatsten van de dinsdag ervoor. Iedereen met zijn eigen herinneringen aan deze bedevaart. Op de groepsapp van de verschillende hotelleiders kwamen om en om de berichten binnen dat alle groepen veilig thuis waren aangekomen.